? ??????????????Purple Stars? ????? ?? ???Rating: 4.2 (874 Ratings)??302 Grabs Today. 51658 Total Grabs. ?
?????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Famous NEW? ????? ?? ???Rating: 4.8 (37 Ratings)??300 Grabs Today. 10974 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, July 30, 2012

happiness

Thursday, July 26, 2012

lagi lagi

amin dah 6 hari dh puasa..tinggal 24 hari je..tak sabar dh ni nak raya..nak sambut ngn mereka..=))) 
dalam keseronokan pon still gak rasa cm tak best sbb tis year dh cm dulu..atas sbb tertentu.er..tapi tak kesah janji kami bahagiakan..sabtu ni aku muet last.tak tahu laa nk wat ape sbnrnye..bedal jela kan..heee..dah tak sabar nk masok blaja balik ni..heeee=))

Tuesday, July 24, 2012

bBb

Once upon a time 
ada sebuah bintang
Yang bersinar terang di hatimu
Ku akan datang lagi menjemputmu dengan cinta
Kan kubagikan semua bintangku

Kumiliki bintang, 
bukan bintang biasa
Ku bisa hapuskan semua dukamu
Ku tak akan menghilang, 
Slalu ada di hatimu
Memberi bintang hanya untuk cinta

 Dan yang terbaik selamanya bersama
Akan kubagikan bintangku demi cintamu
And when you keep on believing
Thousand ones can be sees by running
The miracles can do things though can’t do..

aku jatuh ChInta ke?

sudah lama mencari
tapi tak kutemui
rasa yang selalu
ada dihati ada dihati

kini aku temui 
jalan cerita cinta
sekian lama mencari
cintamu=)

dulu cnta tiada lagi
dan aku masih mencari- cari
kerna hatiku 
sanggup menunggu 
cinta darimu...

memang benar
aku sudah jatuh cinta
memang benar aku hampir jadi resah
bila cinta darimu hadir
bagai lena dari mimpi
bagai terasa

memang benar 
aku sudah jatuh Cinta
memang benar kata hatiku padamu
tapi ku tak kuasa
nak katakan padamu
rasa cintaku
buatmu selamanya=))

Monday, July 23, 2012

*_*

cintailah sesorang itu atas dasar siapa dia sekarang
dan bukan siapa dia sebelumnya..
kisah silam tidak perlu diungkit lagi
kiranya kamu benar benar menyintainya setulus hati...

walau aku senyum bukan beerti
aku selalu bahagia dalam hari
ada yang tak ada di hati ini dijiwa ini hampaa....

ku bertemu sang adam di  simpang hidupku
mungkin akan ada cerita cinta
namun ada saja cubaan hidup 
seakan aku Hina

tuhan berikanlah aku Cinta
untuk temaniku dalam sepi
tangkap aku dalam terangmu
biarkanlah aku punya cinta

tuhan berikanlah aku cinta
aku juga berhak bahagia
berikan restu dan halalmu
tuhan beri aku cinta

Sunday, July 22, 2012

salam ramadhan=)

alhamdulilah..dah sehari dh berpuasa nampaknya..salam ramadhan buat semua umat islam=)) so baju raya belum ade persiapan lagii..katanya nanti beli kat jalan tar..murah2..okai mana mana pon boleh laaa..so tema tahun ni kuning!i made the decision..hehhe..actually every year i y wat decision..hahahaha..so mae family kene ikut laa..heee..bukan ape..dulu asek kaler y same je...so selepas itu i pulak dong y wat decison...hari ni berbuka puasa ramai2..hmmm memang seronok and happening..heee thanks to semua laaa..sayang korang=))muah muah laa..heee

Friday, July 20, 2012

puasa

hari ni letih sikit sbb kene g bank tadi...=)dmam pon baru elok..
so esok dh puasa..mcm2 dh fikir ni..nak g bazar..eh tak sabar la pokoknya..
tapi before tu susah jugak kan nak jaga hati org ni..kang belahkan belah sini belah sana terasa..nak wat cm ne kan..dh yang kat sini rapat so yang disana tak boleh la nak terasakan..=))

=)

Saya inginkan setangkai bunga lili yang segar, DIA bagi saya Kaktus berduri. Saya minta kupu-kupu yang cantik, diberi ulat berbulu. Saya sedih & kecewa. Tapi lepas tu, Kaktus itu berbunga, indah sekali. dan ulat itupun bertukar menjadi kupu-kupu yang cantik. Itulah jalan Allah. Indah pada masanya. Allah tidak memberi apa yang kita harapkan tapi DIA beri apa yang kita perlukan. kadang2 kita sedih, kecewa, terluka.... tapi jauh diatas segalanya DIA sedang mengaturkan yang terbaik dalam kehidupan kita

Tuesday, July 10, 2012

donE

alhamdulilah dah selesai dh pon muet saya=)))even tak prepare ape2 pon nasib la leh ke main bedal..ape y terpk kat otak ni..cakap jela..tinggal 28 je haaa..adoi!so pasni nak prepare ape lak..poning2..!

Tuesday, July 3, 2012

huwaaaaaa

letihnya badan sayaa..wuuuaaaaaaaaaaaaaaaa!semalam full day busy je=)))lenguh kaki den niha..=)))alamak sabtu ni ade kenduri lagiiiik!=)))ayak!semlam kemas2 belakang rumah tu..sambil makan rambutan..heeeee=)))) almaklumlah banyak beno rambutannye teman tengok...pastu layan la pulak sigemok tu haaa..semlam si emok tu balik...baru nak rehat dah di ajaknya main bola..layan la dea sampai maghrib.sampai terlupa nk jemput abgnye main bola kat padang..bising sitembam tu aku lambat jemput..i'm soory my tembam=)))almaklumla .jumpa gemook pon bukan selalu..tapi weekend ni dpt la jumpa lama..=)) yang kelakarnya tahu pulak diri tu gemok bila org panggil gemok nyahut..hahahaha pastu bila org suruh kiss,,kiss pastu wat muka malu2..alamaak!anak sape la tu kan.. so weekend ni i balik pd sebab nk muet kan next week..alaaaa takut sebenarnya tapi redah jela yea..buat yang termampu je jamita..=))) so ain pon dh mula kerja..all the best la dear..=)))


Monday, July 2, 2012

faMilY Gathering


 semalam disebabkan mak lang i penat dan tak larat so aku ngn kazen aku nita pon ape lagi terpaksa la turun padang ma iaitu ke dapur untuk masak...nita masak jering cili api..yang aku pulak ikan bilis cmpur kangkung ngn cili api..telur dadar..=)))nyumy2...haish bila sesekali mkn cm ni terangkat selera ooo..=)))pastu bila dh ramai berkumpul ape lagi dah hentam laaa..=)))



                                tHe LOvely One


video