? ??????????????Purple Stars? ????? ?? ???Rating: 4.2 (874 Ratings)??302 Grabs Today. 51658 Total Grabs. ?
?????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????Famous NEW? ????? ?? ???Rating: 4.8 (37 Ratings)??300 Grabs Today. 10974 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, November 4, 2012

dendam

org kata tak baik berdendam..takut menikam hati katanyaaa..tapi manusia mana y tak lari dr dendaam..same goes to mee..entah kenapa kdg2 wujud jugakla dlm hati aku ni dendam utk org2 diluar sana..samapi rasa nk musanahkan merekaa...ape boleh buat daaa..

jangan tunggu lama2

orang kata jangan tunggu benda yang tak pasti akan kehadirannya...dan hargai benda yang ada disekitar kitaaa..yay that's true..grab je y depan mata dan jangan toleh ke belakang..okay.sbb kdg2 bnd y kita tggu tu tak pasti lagi nak dtg ke x atau bg kebahgiaan kat kita so dun wait...=)

yeah!

Sunday, September 30, 2012

heh!

rasanya dh lamakan xupdate blog ni kan..hmm xde masa nk update tu yang kotor tu..hehhehe...just nk share sometink y rasanya amat penting..kadang2 kita sebagai kwn rapat pon dh lama xshare bnde y sepatutnya kita share..so sape2 y ade kwn rapat korg share la ape2 y korg rasa patut share sbb they're the best..tu je nak bgtau..heee=))

Saturday, August 11, 2012

to my Bear=)))

Friday, August 10, 2012

my kegembiraan!

Seriously i'm happy!thank you!kadang kadang kita tak jangka benda ini akan terjadi!thank you my dear friends!u know how much i love rite so don't ask that question again=)))walau terpisah jauh pon u masih di hati..gituuu=)))..kat mulut kat msg kat fb cakap benci tapi dalam hati SAYANG tahu!..erm..entah no comment=))).marah lelama lagi tambah sayang!heee=))))

yay!

Tuesday, August 7, 2012

perteMuan Kami si Jantung Hati=)))

assalammualaikum=))

hm hari ni tak de pape yang istimewa utk diceritakan tapi hari sabtu dan ahad hari tu ade sbb memang seronok..sgt2..=))tak dapat nk di gambarkan lah keseronokan tu..alhamdulilah setelah penat lelah akhirnya kami dapat bersamaaa..=)))pertemuan itu sungguh bermakna dalam hati ku ini!yay!..hari sabtu lepas kami pergi ke putrajaya untuk bergedik2 kan disanaaa..hahahaha..katanya nak berbuka diredwok tapi red wok penuh soo kami tpksa berbuka di oldtown white coffee sahaja..yang kelakarnya sampai dh awal dh tapi sesat jalan..pusing2 dok kat situ je..ahhaha..letih mak cik tengok signboard yang tah ape2..grrrrr..hahaha..tapi ttp best sbb dh jumpa dgn mereka yang sudah lama terpisah..hahaha..ceettt!selepas ke bangi next destination alamanda putrajaya..=))then dh letih jalan kat alamanda tukan..pegi pulak jalan2 kat masjid putra..haaa ktorg lepakingkong kat situ..kat tengah2 tu ade kedai makan..haaa makan laa ape lagiiii ditungguin dong..selpas itu pulang kerumah dan menyambung boraknya hingga ke pagi..sampai tak telarat nk bangun sahur..heheheh.=))siap tidur bersama bintang dan bulan..=))))..ops sorrry=)))ngeeee

Ahad pule menyambung kisah kami..0_0..so ahad kami ke kuala lumpur ceeettt KL sudah..hahaha..so first destination masjid india..erm keramaian org memg tidk terkataaa..kepanasan..tapi tu baru panas dunia kan.hehehe..kemudian laluan ke jalan tar erm keltihan banget kami..=)))selepas itu next station KLCC..yeya!dan setelah membeli kami pon pulang=)))..tak leh share banyak2..it's our secret,,,=)))ngeee

So aku pon balik la ke PORT dIckson untuk bersma dengan mereka disini pula..so malam ahad aku ade event dgn mereka di port dickson sbb ktorg dh janji nk berbuka kat hotel seri Malaysia kau!haha..gitu
 tapi aku lambat sbb smpai pd pon lmbt laaa..tapi at least dpt berbuka bersma mereka pon dh okay..=))suka!kemudian destinasi kami Seremban untuk ke uptown blakang giant doraemon tu..hahah..dah la susah carik parking smpai give up la sekejap..hahah..tapi akhirnya stelah pusing byk kali dpt jugak..so jlan la kat uptown tu..Ya allah letihnya tuhan je yang tahu..!pastu Ktorg pon balik laa..smpai rumah ade la dlm pukul 1..heheh..nasib baik ibuku tidak marahh,,!hahaha..pastu masok je bilik terum BAM ..tidur sampai la esok!heeheh,, so that's the end of our story..kte tggu episod raya pulak yeaa..=))tengkiu..=)))

Friday, August 3, 2012

oh my prada=)))

ouh my gucci i dh terkena jangkitan virus selsema dan batuk dr mereka..dah la bulan puasa ni time2 ni la nk jangkit menjangkit lahaaaii..malas cik bedah nak cakap..hahaha=) tekak dh mula gatal2..kat hidung ni dh mula gatal2..eeee geram banget nih..mata pon dh mengantuk ni..erm..

Monday, July 30, 2012

happiness

Thursday, July 26, 2012

lagi lagi

amin dah 6 hari dh puasa..tinggal 24 hari je..tak sabar dh ni nak raya..nak sambut ngn mereka..=))) 
dalam keseronokan pon still gak rasa cm tak best sbb tis year dh cm dulu..atas sbb tertentu.er..tapi tak kesah janji kami bahagiakan..sabtu ni aku muet last.tak tahu laa nk wat ape sbnrnye..bedal jela kan..heee..dah tak sabar nk masok blaja balik ni..heeee=))

Tuesday, July 24, 2012

bBb

Once upon a time 
ada sebuah bintang
Yang bersinar terang di hatimu
Ku akan datang lagi menjemputmu dengan cinta
Kan kubagikan semua bintangku

Kumiliki bintang, 
bukan bintang biasa
Ku bisa hapuskan semua dukamu
Ku tak akan menghilang, 
Slalu ada di hatimu
Memberi bintang hanya untuk cinta

 Dan yang terbaik selamanya bersama
Akan kubagikan bintangku demi cintamu
And when you keep on believing
Thousand ones can be sees by running
The miracles can do things though can’t do..

aku jatuh ChInta ke?

sudah lama mencari
tapi tak kutemui
rasa yang selalu
ada dihati ada dihati

kini aku temui 
jalan cerita cinta
sekian lama mencari
cintamu=)

dulu cnta tiada lagi
dan aku masih mencari- cari
kerna hatiku 
sanggup menunggu 
cinta darimu...

memang benar
aku sudah jatuh cinta
memang benar aku hampir jadi resah
bila cinta darimu hadir
bagai lena dari mimpi
bagai terasa

memang benar 
aku sudah jatuh Cinta
memang benar kata hatiku padamu
tapi ku tak kuasa
nak katakan padamu
rasa cintaku
buatmu selamanya=))

Monday, July 23, 2012

*_*

cintailah sesorang itu atas dasar siapa dia sekarang
dan bukan siapa dia sebelumnya..
kisah silam tidak perlu diungkit lagi
kiranya kamu benar benar menyintainya setulus hati...

walau aku senyum bukan beerti
aku selalu bahagia dalam hari
ada yang tak ada di hati ini dijiwa ini hampaa....

ku bertemu sang adam di  simpang hidupku
mungkin akan ada cerita cinta
namun ada saja cubaan hidup 
seakan aku Hina

tuhan berikanlah aku Cinta
untuk temaniku dalam sepi
tangkap aku dalam terangmu
biarkanlah aku punya cinta

tuhan berikanlah aku cinta
aku juga berhak bahagia
berikan restu dan halalmu
tuhan beri aku cinta

Sunday, July 22, 2012

salam ramadhan=)

alhamdulilah..dah sehari dh berpuasa nampaknya..salam ramadhan buat semua umat islam=)) so baju raya belum ade persiapan lagii..katanya nanti beli kat jalan tar..murah2..okai mana mana pon boleh laaa..so tema tahun ni kuning!i made the decision..hehhe..actually every year i y wat decision..hahahaha..so mae family kene ikut laa..heee..bukan ape..dulu asek kaler y same je...so selepas itu i pulak dong y wat decison...hari ni berbuka puasa ramai2..hmmm memang seronok and happening..heee thanks to semua laaa..sayang korang=))muah muah laa..heee

Friday, July 20, 2012

puasa

hari ni letih sikit sbb kene g bank tadi...=)dmam pon baru elok..
so esok dh puasa..mcm2 dh fikir ni..nak g bazar..eh tak sabar la pokoknya..
tapi before tu susah jugak kan nak jaga hati org ni..kang belahkan belah sini belah sana terasa..nak wat cm ne kan..dh yang kat sini rapat so yang disana tak boleh la nak terasakan..=))

=)

Saya inginkan setangkai bunga lili yang segar, DIA bagi saya Kaktus berduri. Saya minta kupu-kupu yang cantik, diberi ulat berbulu. Saya sedih & kecewa. Tapi lepas tu, Kaktus itu berbunga, indah sekali. dan ulat itupun bertukar menjadi kupu-kupu yang cantik. Itulah jalan Allah. Indah pada masanya. Allah tidak memberi apa yang kita harapkan tapi DIA beri apa yang kita perlukan. kadang2 kita sedih, kecewa, terluka.... tapi jauh diatas segalanya DIA sedang mengaturkan yang terbaik dalam kehidupan kita

Tuesday, July 10, 2012

donE

alhamdulilah dah selesai dh pon muet saya=)))even tak prepare ape2 pon nasib la leh ke main bedal..ape y terpk kat otak ni..cakap jela..tinggal 28 je haaa..adoi!so pasni nak prepare ape lak..poning2..!

Tuesday, July 3, 2012

huwaaaaaa

letihnya badan sayaa..wuuuaaaaaaaaaaaaaaaa!semalam full day busy je=)))lenguh kaki den niha..=)))alamak sabtu ni ade kenduri lagiiiik!=)))ayak!semlam kemas2 belakang rumah tu..sambil makan rambutan..heeeee=)))) almaklumlah banyak beno rambutannye teman tengok...pastu layan la pulak sigemok tu haaa..semlam si emok tu balik...baru nak rehat dah di ajaknya main bola..layan la dea sampai maghrib.sampai terlupa nk jemput abgnye main bola kat padang..bising sitembam tu aku lambat jemput..i'm soory my tembam=)))almaklumla .jumpa gemook pon bukan selalu..tapi weekend ni dpt la jumpa lama..=)) yang kelakarnya tahu pulak diri tu gemok bila org panggil gemok nyahut..hahahaha pastu bila org suruh kiss,,kiss pastu wat muka malu2..alamaak!anak sape la tu kan.. so weekend ni i balik pd sebab nk muet kan next week..alaaaa takut sebenarnya tapi redah jela yea..buat yang termampu je jamita..=))) so ain pon dh mula kerja..all the best la dear..=)))


Monday, July 2, 2012

faMilY Gathering


 semalam disebabkan mak lang i penat dan tak larat so aku ngn kazen aku nita pon ape lagi terpaksa la turun padang ma iaitu ke dapur untuk masak...nita masak jering cili api..yang aku pulak ikan bilis cmpur kangkung ngn cili api..telur dadar..=)))nyumy2...haish bila sesekali mkn cm ni terangkat selera ooo..=)))pastu bila dh ramai berkumpul ape lagi dah hentam laaa..=)))



                                tHe LOvely One


video

Saturday, June 30, 2012

Bebel lagi=))

minggu yang sibuk=))..penuh dengan kenduri..=)))..nak puasa la katakan..=)..tapi best jugak la kan sejak jadi cikgu..jd beby sitter..next week i akan buat muet..hmmm..thanks la to my sis kerana membantu aku dengan cd bi die=)))..so si lily tu pon dh besa dan manja dgn i tau sekarang..everyday balek kerja je mintak bawak jalan..pastu main air belon=))..pastu bila org main game dea pon sibuk je nak main..xpandnag tmpat lain..leka je..cm ni=))





Friday, June 29, 2012

have fun wif them toink=))))

Kegilaan melanda diri

Best Buddy nyumy=))

CoMelllll bangaeeettt=))))

The onLy One In The Whole WorLd


muet=)))

hm...olaaaa dea amor...=)))tak sangka pulak instinct kita sama kan..tula org kata kalau dh memg jodoh tak kemana.hahah=)))all the best tok muet jugak yea next week=))).

Thursday, June 28, 2012

Hanya Aku Cinta Kau Seorang=))))*_*

chenthaaaa..=)))bersabarlah=)))*_*

Monday, June 4, 2012

dark

kisah kita sampai disini je ke??masih boleh bersabar dan tersenyum lagi ke??tolonglah dtg wahai keberanian oi..!

Friday, June 1, 2012

sekolah dan mereka=)

bila dh cuti sekolah ni teringat pulak zaman persekolahan kami.heee..rasa rinduu kot..yela dulu masa sekolah dulu jahat..dulu kat sekolah sape je tak knal geng jaja..haaa..disebabkan kawan aku nama jaja ni ktorg pon terkait sama..hahah..kwn aku ade tasha jaja faizah ain tini eyka dan aku...=))tapi tini ngn eyka ni ktorg rapat masa form 4..aku tasha jaja n faizah rapat dr skolah rendah..masa awal2 dulu aku ni baik sikit la sbb kelas aku ngn dorg lain..tasha ngn faizah 1 kelas..aku kelas lain ..jaja kelas lain..tak salah aku time uh tasha 1a7,aku 1a6,jaja 1a3..tapi rehat sama2..hehhehe..so masa kelas tu aku ade la 2 org kwn yang agak rapat..farahdia n farahin..haaa ngn dorg ni aku jd baik sikit..hehehhe..tapi kwn ngn dorg memg best sbb dorg tahan ngn pangai aku lam kelas tu..pastu naik form 2 aku stay lagi di 2a6 tasha 2a5 faizah n jaja 2a4..masa 2a6 aku still lagi satu kelas ngn farahdia n farahin tapi aku dpt sorg kwn baru..nama dia ain faezah.time tuh pulak farhdia ngn farahin jd pengawas so memg busy sikit la kan,,so aku selalu ditinggalkan so aku pon rapat la ngn ain..then bila dh rapat ngn ain farhdia ngn farahin ckp aku dh berubah n terikut2 peranagi ain smpaila kitaorg gaduh..haish pastu adela lam 2 minggu tak bertegur pastu dorg hanta surat say sorry pastu ktorg baik balek..heee=)) tapi dorg still tak boleh terima aku kwn ngn ain..entah kenapa.smpai skrg tak de jwpn y pasti.then masa form 2 aku ngn group aku still lagi main bola tampar dan bola baling..hmm well bukan nk bangga diri la yea tapi itu kebenarannya..cewahh..hahah masa tu semua cikgu kenal ktorg la kan..femes gitu..hahaha..yela dulu skola aku tu tak pernah menang game bola baling..bila ktorg main alamak terus juara tu...hahah sape tak bangga kan..hahah so bila dpt main negeri lagila seronok gitu..every year memang tak pernah miss la pergi negeri..hahah..tapi aku still egat lagi masa ktorg form 2 keeper tak de so nasib baik la dulu aku pernah jd keeper so aku pon jadila keeper kan,,,hahaha..smpaila form 3 ha barulah aku tasha ain iera satu kelas..memang gempaq la kelas tukan...dgn amir rmai la pokoknya lagiii..haish memang seronok giler laaa..sampai cikgu bi ktorg fed up la ngn ktorg smpai tak nk aja kelas tu dh..ahahahha..memang best..naik form 4 iera amir faizah pon pndh ke teknik so tinggal la aku ain tasha jaja..masuk plak kelas 4a4..haa time tu la baru knal tini n fyqa..kelas ni pon best jugak.haru biru..hahaha..memang best laa..time ni ktorg asek main2 je..asek kuar kelas je..hahha..pastu naik form 5 lagi best..5a4 tapi time form 5 memg byk konflik la..gaduh ntra kotrg tu mesti ada..memg byk kali laaa..tapi y best bila cikgu tak dtg je g kantin beli mknn pastu makan dlm kelas ramai2..seronok la pokoknyaaa..hahah..smpai femes la kelas ktorg..hahaha..dh la budax akaun pastu buat perangai pulak tu..haha..kalau g bilik guru je..semua knl ktorg..hahaha..so sampai situ jela boleh story...tak tahu nk story ape lagi..=)))

Wednesday, May 30, 2012

susahkan

alamak susah pulak kalau ade org perasan nikan..nak kata budak2 dh besar rasanya..hahaha..so kita jangan layan org mcm ni okay..nanti dea dh penat dia diam laa..

Sunday, May 27, 2012

huh!

ye awak je yang ada perasaan...aku memang xde perasaan..kau je yang tahu terasa hati aku memang tak tahu terasa hati..aku memang tunggul kayu je ni..kesilapan orang nampak..kesilapan diri sendiri tak nampak..mcm mana tu..=)hmmm..

Wednesday, May 23, 2012

kami dan dia

okay..akhirnya kami telah pon berjaya merekod aksi2 kamiyang dh lama gila ktorg pendam..heee=))thanks boyot n mira sbb sporting..hehehhe korg xle la tgok sbb sensored.hehhehe mas je boleh ok..=)))..gembira dpt bergelak tawa dengan mereka..hehhe=)))mcm asrama ni ktorg punya..hahaha..kesah pulak ktorgkan..hahahha dan yang terbaik pelbagai aksi dirakam..haish..anda semua mesti jeles melihatnya,,,,hahaha..okay semua saya nak tido tapi bfore tu saya bg aksi ktorg before show okay=))


 okay yang ni lepas show..semua kepenatan..=)))


okay hebat kot show ktorg...=)))jangan jeles okay=)))heeeee..dah nak tido dh..but before tu gosip sket..mas ngn thania telah pon menjadi kwn..heeee=))dan yang pasti kami berkwan bukan kerena si dia tapi mngkin dh takdir..=)having a new friends is a good things..=)))..tapi yang kelakr tania tu takut rupanya ngn mas niha..hahahha almaklumla saya kan sombong...dan yang pelik dea ajax la pulak mas g bbq..hahahha..kelakar plak..cpt betul..hahaha..dan yang pasti saya jadi bahan dengan mereka..ops..!heeee..tak kesah la yea..peace=)))

Tuesday, May 22, 2012

aku dan k 217

malam ni saya berada di asrama politeknik port dickson..blok k bilik bernombor 217...hahaha bersama2 dengan kwn2 saya=))))hee gembira ketemu sama mereka kok..=))setelah meninggalkan asrama saya kembali lagi..yuhuuuuu!heeee,,pastu masa dorang ni tga wat keje akaun hahaha ape lagi kerja aku kacau dorang la kan..kebetulan bukak pulak cite hindustan pe lagi aku kan suke hindustan joget laa..smpai dorang xle wat keje sbb nk joget jugak..tergoda katanya dgn aku..ahhahah padan mka mereka..aku siap tukar uniform lagi nk bg dorang stoop wat kerja..hahahah...boyot aku tahu kau akan tergoda bila tgok aku menari sbb kau pon nk menari jugakkan..so pe lagi stop la..hahahah jangan jeles okay!hahahah..pastu dh xde kerja kebtulan fon kitaorg sama ktorg pon tangkap la gbr dan masuk an lm fb..dh xde keje katanya..hahaha asek kacau dorang je..hahah serius nampaknya mereka wat keje..ahhaha..pastu akuni kan suka stalker org pastu terstalker la seseorang nikan..pastu akhirnya baru aku tahu sbb apa mereka putus..hm mungkin tu balasan untuk org tu kot..tapi xpena doakan pon mereka berpisah cuma tggu smpai bila mereka boleh bertahan..heee=)) sorry..saya masih tak boleh terima..=))hahaha.u deserve that okay..=))..okay trima kaseh..=)))

ini saya=))

erm setelah kebosanan melayari kehidupan slepas habes blja neh,,aku pegi la jalan2 umah si gemok ni plak mcm comel sgt jee..huhu..hahaha..aku ke hulu ke hlir ngn dea la..ahhh serius bosan la skrg..mcm nk blja balek je..kan3..dkt 2 minggu jugak la aku duk umah gemok smpaila my mum soh pulang..=)))heee bosan katanya..hahha..pastu bila dh balek rupanya asek berjalan je saya di ajaxnye..heee..well mama everythings for u..bila pulang saya di suruhnya masak..alamak lingkupla..tapi untuk mak saya masak jela..hentam je masak ape..janji mak saya makan..heee..tq  sbb sudi makan..=)))terharu rasanya bila ank buah saya smpai bertambah makan masakn saya..hahahha..even ikan bilis ngn telur dadar je...hahah tq korang..even nakal pon wat acu korang neh terharu..nasib 2 hari tu dorang dga cakap aku..kalau x ish memang nak kena..heee=)))saya memang garang mcm singa..hahaha=))...okay keputusan exam dh diketahui..alamak tidak seprti y diharapkanlah kan..tak pe terima jela mas..heee=)))redha jelah..heee..=))))

Thursday, May 3, 2012

hari terhebat=))

haish sudahlah genap umurku 21 tahun..amin!bersyukur kerna still diberikan nafas untuk hirup udara seegaaar....heeeee=))))..erm wpn sedih sbb taon ni saya menyambut hari lahir dan perpisahan dengan mereka semua...yang paling  hebat skali aku kene nyanyi kat kedai makan depan org ramai ok!!memang gilaaaa...!!lepas tu ade la miss pelakon yang konon2 nak g pantai la ape la...then rupenye2 nak kena baling tepung ngn telur okay..ya allah busuk lak ai.dah la busuk geli lak tuh..rasa muall gileee..nak muntah pon ade tapi tahan laa..untuk yang tersyang...hmmmm..hahahah..pe2 pon terima kaseh pada mereka...sambutan anda amat saya hargaiii..=))))


Friday, April 27, 2012

saki baki kami

hmmm...hoiyooo blog dah baru...jadi kekok pule saye..almaklumlah busy ngn final..smpai xtahu pe dh jadi ngn belog..heeee=)))..ritu dah pejam celik kan skrg nak stolie le..setelah mengharungi penat lelah selama 1 sem akhirnya kami dh pon final exam...hmmm..y sedihnya final sem ni susah gile kot..rasa nak terbalikkan kepala je..yang frustnye pule dah 6 sem xpena pb mas seokay sem ni tapi final cm hampeh..nak salahkan diri sndri ke krjaan ek??hahaha of cos la dirikan..heee..kesah pulak aku...setlah penat lelah study smpai tak cukup tido hasilnya tidaklah memberangsangakn minda tapi menekankan jiwe saya..huaaaaaaaa..sedihnye sem ni...impian ku hancur berderai...mcm kaca...heeee..paling frust audit la...adoi...soalan mcm soalan nak suruh student terjun  laut...tapi rasanya itu keslahan diri kot sbb xstudy habes,..memang padan la muka saya...uwaaaaaaa='((

lagi..setelah 2 tahun berlalu,,dlm2 tahun tu mas sambut bufdae dgn kegembiraaaaan yang tidaklah terhingga tapi sem ni alamak ai..rasa mcm xnk la bufdae tu...uwaaaaaa...mas kene berpisah ngn kawan2 mas..pasni susah nak jumpa..huwaaaaa..sedihnye sayaaa..sangatlah sedih...rasa this year bufdae tu tak bermakna langsung...tak nak pisah ngn dorg..even ada suka dan duka pon mereka ttp yang paling ku sayaaang...rasa nak pinjam poket doraemon je  nak pinjam mesin masaaaa..huaaaaa...tolonglah saya doraemon...huaaaa.. tak nak pisah ngn mereka ni..dan ramai lagiiii...=((((((







kami<3






Tuesday, April 17, 2012

missing something

 aku rasa aku cm hilang sesuatu..hm...ape bende ek??aku rasa mcm ade y tak kene..aku rasa mcm something akan happen tapi xtahu ape...aku rasa aku rindukan someones koot..tapi sape..poning lak den fikir haaa..ape daaa..mas..relaks sudah..ade jodoh tak kemana..org ckp itu adat la..xkn semua indah je..ada gak yang buruknya..kan2..so cool down jelah yea..=)))

Monday, April 16, 2012

lagi lagi

boleh x saya nak senyum kembali =))))))..rasa bahagia tibe2...rasa gembira..rasa disyangi..tapi jp2 tak le nak suka sgtkan...so berhati2 la masz..jangan diulang perkara yang sama okay..=)))...

lagu saya=)))

tak pernah ku rasa begini
ku menyintaimu sepenuh hatiku
ternyata hanyalah dirimu
yang mengerti aku 
sepenuh hatimu
kuingin kn selalu 
terhentinya waktu supaya kita terus bersamaa....

 janganlah kau pergi 
tinggalkan diriku sendiri 
jauh darimu
ku perlukan kamu inginmu selalu 
temani jalan hidupku

ternyata hanyalah dirimu
yang amat ku rinduu ku rinduu selalu
ku inginkan selalu terhentinya waktu supaya kita
terus bersamaaaa..=))))

cerita saya=)))

hm...nak stoly molie...hm suka hati aku la nak suke sape ..nak jatuh cinta ngn sape..sibuk je nak tahu..siap nak kol2...kalau hati dah suka..suka la..kalau hati dh syg..sygla..sibuk je..jeles la tuh..hahha=))))..

nak dijadikan cerita aku dah berbaik dgn kawan aku...toink!toink!rasa gembira smpai nk terbalek dunia ni dah..=)))hahahha gilo..!

dah sem 6 ni tolong matang sikit masz!dah nk final dh jadila manusia yang tahu menghargai org lain..berbelas ehsan dgn org lain..!jgn fikir diri sendiri je..=)))

sambung balek..so muet dah didaftarkan..persoalannya keberanian tu tiada untuk ambek..ahhahah..cm ne nie..adakah sya akan lulus dgn jayanya..ahhaha=)))lagi wahai ptptn telah dimansuhkan jadi kami bagaimana???nak sambung blaja..makin banyak la org tak nk smabung blaja...haish..mcm2 peel..

Sunday, April 15, 2012

14.04, 2012

hari ni g tgok wayang ngn apple saya=)))..ary kami tgok cite battleship..well actually nk tgok kul 7 tapi dh terlambat so ktorg tgok movie kul 8 45 tapi smpai kat juso beratur punyela panjg smpai dpt seat dpn sekali hahahah..mendongak la kami berdua...=)))..ade ke patut si apple leh ckp movie tu klaka...ape daa..cite y best tu pon klaka katanyeee..ape daaa..x menghayati betul...tapi pepon thanks la utk apple saya y sudi membawak saya ke wayang tu dan melayan kerenah saya yang mengada-ngade ni..yeay!heeee=)))love u dear..=))

so esok bufdae kawan saya ain faezah..dah wish da..hm...hope dea sihat sentiasa la gamaknye dan menghabiskan praktikal dgn jayanya...amin=)))..waalaupun kami dah jauh tapi doaku sentiasa utkmu okay dear=)))u're the best...

Thursday, April 12, 2012

dash_dash



hm..rinduu mereka!pagi tadi dapat undgan perkahwinan dr kwn saya..haish dah nak kawen dah rupanya kawan aku tuh...cepat betul masa tu berlalu..mungkin dh sampai seru kot..y bercinta lama pon belum kawen lagi..hehhehe=)))mesti petot bebel kalau baca ape y aku tulis ni.. ..ahhahaha..lepas ni mana je pekja g akan ada lipi disisinya..so nanti i nk jd tetamu vvip jela..alamak ai jelesnye sayaaaa..saya pon masih belum ada calon ni..gi mana ni..ahhahaha tak kesah la..jgn dicari nanti dtg sendiri..katanya...mcm xpercaya pule saya ni..kami dah 21 tahun..rasa nak kembali ke zaman persekolahan...zaman kejahiliah an..hahahaha...sengal2...so wat sahabat saya yang tersayang pekja...selamat pengantin baru okay..moga2 kau dapat jd isteri yang baik okay..=)))sob3x..sedih la kau akan meninggalkan zaman single seperti kami=p

Wednesday, April 11, 2012

borak kosong

pejam celik pejam celik dah nak habis sem dh rupenyee saya ni=)))))..rasa mcm sekejap je masa tu berlalu..jels betul masa tu dengan kami semua...lagi dh nk habis sem ni lagi banyak pula dugaan yang melanda,,,rasa cm tak nk je bulan 4 ni sebenarnya,,,=))))akan kehilangan mereka semua...wuuuuaaaaaa..sedih..=(((..tapi dah tertulis takdir mcm tu nk wat cm ne an...redha jela nampaknya....malam ni saya sensorg...semua dh nak tidur...apa lagi mari menonton tb...=)))esok tak de kelas..kalau ada pon wat2 xde je..malas nak fikir..=)))hari ni mak saya masak rebung masak lemak cili api..sedapnya tidalah terkataa...hahaha..esok saya ada banyak tugasan yang perlu dilakukan..tapi y penting esok nak bangun lambat..haish....inilah masa yang ditunggu oleh kami semua,,,haish..sudah2 saya nk menonton tb..esok pagi saya update lagi...selamat malam <3...

Thursday, February 23, 2012

lurp bLurp!*_*

inilah aku apa adanya
Yang ingin membuatmu bahagia
Maafkan bila ku tak sempurna
Sesempurna cintaku padamu

Ini cintaku apa adanya
Yang ingin selalu di sampingmu
Ku tahu semua tiada yg sempurna
Di bawah kolong langit ini

Jalan kita masih panjang
Ku ingin kau selalu disini

Biar cinta kita tumbuh harum mewangi
Dan dunia menjadi saksinya
Untuk apa kita membuang-buang waktu
Dengan kata kata perpisahan
Demi cinta kita aku akan menjaga
Cinta kita yg telah kita bina
Walau hari terus berganti hari lagi
cinta abadi selamanya~lalalalalal=))))

Sunday, February 19, 2012

telling the truth

kadang - kadang benda yang kita tak jangka tu la yang akan berlaku...bak kata pepatah malang tu tak berbau...hm...semalam 18 februari kakak chot accident kat dpn smpang poli dan telah pon meninggal dunia kat hospital port dickson..rasa cm sekejap je bnde ni terjadi..walaupun mas xclose sgt sbb chot ni kelas lain tapi sbg kenalan dat tu pon dah wat rasa sebak bila tahu keadaan tu..tapi syukur alhamdulilah chot selamat dan xde pape..malam tu jugak jenzah dikebumikan dan kami semua menziarahi jenzah sehingga jenzah dikebumikan..semoga chot tabah hadapi dugaan ni...so lepas ni gerenti mas xkn melintas dah dpn smpang poli tu..biarlah u turn jauh pon..janji selamat...nak balik umah sewa pon tak berani..entah bila ada kejadian cm ni..mas jd trauma..permulaan cuti sem dimulakan dengan berita yang sedih...so pada anda semua berhati2 yea semasa memandu!!!drive safely,,,!sekiaaannn....

Saturday, February 18, 2012

gonna miss them

hai!!!dah lama x update blog..malas sbnrnyee nk update cz banyak bena kejenye..=))tapi tibe2 rasa nk update tentang ni..at least ade gak kngan =)))tak pena terjangka yang sem 6 akan mengundang senyuman kat bibir ktorg..lepas melalui liku2 sepanjang duk poli ni..sem ni ktorg banyak giler wt aktiviti...sampai dh tak tahu nk p mana dah..=))) rasa macam x caya pon ade..ktorg naik bukit putih naik bukit broga..wat bbq..macam sem 1..rasa rinduu sgt nak balik sem 1 lek...lepas ni belum tentu g ktorg dpt hang out cm ni..dpt gelak sama2...dapat senyum sama2..dpt gadoh sama2..tapi rasa lagi meriah kalau dpt genapkan 6 org..kdg2 rasa gak hilang tapi nak wat cm ne..hati dan perasaan org kita tak le nak baca..belum tentu hati org sama dgn hati kite..belum tentu org nak ape y kite nak..tapi xpela..at least dpt gak kumpul an..=))..so mas titipkan kengan 2 kitorg utk korg...=))


 

ni masa ktorg bbq sem 5....=))






 
ni masa naik bukit putih n brogaaa=)))alaaa pic kat sungai xdelaaa...=)))